Kaatje Jans Tilburg

Liefde voor en door kaas in Tilburg

Dertig jaar geleden werden ze verliefd in een kaaswinkel op het Wagnerplein. Inmiddels zijn ze al 25 jaar getrouwd en 18 jaar eigenaar van Kaatje Jans de Bruin in Tilburg.

Echte liefde voor en door kaas!

Lees het volledige artikel hier

Kaatje Jans de Bruin
Kaatje Jans Princenhage

Proef de smaak van de 'Oagse Markt'

In 2011 opende Barry Nouwens zijn Kaatje Jans opende in Princenhage. Nu, zeven jaar later, is hij niet meer weg te denken op de hoek van de ‘Oagse Markt’. Naast zijn ruime assortiment in kaas- en vleeswaren, onderscheidt hij zich door zijn verse rijk belegde broodjes. Deze zijn in héél Breda en omstreken een begrip. Benieuwd? Stappen en shoppen in Breda ging bij hem langs. Lees heel het artikel op Stappen en shoppen.

Of nog beter: proef de smaak van de ‘Oagse Markt’!

 
Kaatje Jans Helmond

Nieuw filiaal in Helmond

 
Kaatje Jans Roosendaal Geopend
Kaatje Jans Geldrop Heropening

Feestelijke heropening specialiteitenwinkel Kaatje Jans Geldrop

Lowie d’ Hooghe

GELDROP – Slechts 4 dagen hebben de eigenaar Peter ter Haar en zijn team nodig gehad om hun delicatessenwinkel Kaatje Jans, aan de Heuvel 80 in Geldrop, te verbouwen, te laten voldoen aan de modernste eisen en geheel opnieuw in te richten. Afgelopen vrijdag werd de winkel feestelijk heropend met speciale kortingsacties en een rad van fortuin. Door daaraan te draaien konden klanten van Kaatje Jans leuke prijzen winnen om het tijdelijke ongemak te compenseren en hernieuwd kennis te maken met de mooie, gerestylede, winkel.

Het is al weer tien jaar geleden dat Peter ter Haar van Enschede naar Geldrop verhuisde om zijn droom, een fijne winkel realiseren voor kaas en delicatessen, waar te maken. Dat zijn winkel al na nauwelijks 1 ½ jaar door branchegenoten tot topspeciaalzaak werd uitgeroepen was natuurlijk al een geweldige opsteker maar belangrijker was dat zijn clientèle al snel, en nu na tien jaar nog steeds, de weg naar zijn zaak wisten te vinden. Eigenlijk ook weer niet zo verwonderlijk want Kaatje Jans is nog steeds hét adres voor de meest smakelijke delicatessen. In de winkel zijn, naast een ruim aanbod kazen uit binnen- en buitenland, ook altijd vleeswaren van topkwaliteit verkrijgbaar. Nieuw zijn de boerenkazen Italia, een handgemaakte boerenkaas met Italiaans garnituur of de “Fine Greko”, een heerlijke mild belegen kaas met fenegriek. En niet te vergeten de vers gebrande noten en overheerlijke bonbons die nauwelijks aanbeveling nodig hebben.

Voor liefhebbers van verrassend lekkere, eerlijke en verse producten heeft Kaatje Jans ook na de verbouwing weer alles in huis. Het is jammer genoeg alleen nog even wachten op een nieuw gedeelte van de glazen pui die helaas gesneuveld is tijdens een recente inbraak. Maar gelukkig ziet het interieur er weer tiptop uit. Het is dus weer als vanouds genieten van de heerlijkste patés, salades, olijven en tapenades van Kaatje Jans. En natuurlijk kunt u er ook weer terecht voor bijpassende wijnen en diverse, ook naar eigen wens samen te stellen, cadeaupakketten. Goed om te weten in het zicht van de komende feestdagen en jaarwisseling nabij. Het heerlijk avondje is niet gekomen maar was er altijd al bij Kaatje Jans.

Openingsacties en Klantenproeverij.

Met de recente verbouwing van zijn zaak heeft Peter er niet alleen voor gezorgd dat de complete koelinstallatie is vervangen door een nieuwe, milieubewuste en energiezuinigere installatie maar is deze gelegenheid is ook aangegrepen om een mooie ruime broodjescorner te realiseren. Hier worden elke dag de heerlijkste verse broodjes gemaakt om mee te nemen. Om de heropening ook met u te vieren gaat Kaatje Jans de komende periode nog eens extra feestelijk uitpakken. Met vele speciale aanbiedingen en leuke winacties voor alle klanten. Zo blijft het Rad van Avontuur, waarmee verschillende prijzen gewonnen kunnen worden, nog tot en met donderdag 1 december staan. Daarnaast is er a.s. vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur een chef-kok in de zaak aanwezig die, afhankelijk van de score die u met een dobbelsteen gooit, de lekkerste hapjes als o.m. mini-carpaccio’s en ossenstaarttaartjes voor u komt maken.

 Verwen uzelf en uw gasten met Kaatje Jans.

Heel veel klanten uit Geldrop en omstreken schijnen inmiddels wel te weten dat Kaatje Jans veel meer is dan een zaak alleen voor kaas. Regelmatig gaan zij er dan ook op ontdekkingsreis en laten zich verrassen met de lekkerste delicatessen en inspireren door de leukste cadeau ideeën.

Voor hen is het fijn om te weten dat vanaf nu het complete team van Kaatje Jans, dat naast Peter bestaat uit Mieke, Linde en Wilko, weer klaar staat om u in de vernieuwde winkel met raad en daad te helpen een keuze te maken uit het overweldigende aanbod aan lekkernijen.

 U vindt de vernieuwde Kaatje Jans aan de Heuvel 80 in Geldrop, vlak bij het parkeerterrein in het centrum en achter de kerk, tegenover de ingang van Albert Heijn. Voor vragen is Kaatje Jans te bereiken via Tel. 040 - 286 23 84. De openingstijden zijn: maandag van 10.00 – 18.00 uur, van dinsdag t/m vrijdag van 09.00-18.00 uur en op zaterdag van 08.00-17.00 uur. ’s Zondags is Kaatje Jans gesloten. Zie voor meer informatie ook website: www.kaatjejans.nl of stuur een mailtje naar: admin@petergeldrop.nl 

 
Op vakantie?

Neem uw vertrouwde Kaatje Jans kaas mee op vakantie. Vraag in de winkel of ze de kaas voor u vacumeren zodat u hem probleemloos mee op reis kunt nemen. Heerlijk op vakantie met het "lekkere" van thuis!

 
Kaatje Jans Rijk aan Smaak helemaal thuis in nieuwe winkel

 

Op 6 november van het vorig jaar openden Alex van Loon en Serv Labrijn hun delicatessenzaak Kaatje Jans Rijk aan Smaak in de Kromme Elleboog (tussen Markt en Hema)en nu al spreken ze van een succes. “Wijchen is voor ons een warm bad, we zijn hier nog veel fijner ontvangen dan we verwacht hadden en van heel veel mensen die hier in de winkel komen , horen we: dit had Wijchen echt nodig. Dat zeggen wij niet, dat horen we van onze klanten”.


Het volledige artikel kunt u hier lezen:
Artikel_Rijk_aan_Smaak.pdf

 
Kaatje Jans Geldrop ontvangt certificaat

Ondernemer Peter ter Haar van Kaatje Jans Geldrop is onlangs gecerftificeerd tot officiele Foodspecialiteitenwinkel, hiermee voldoet de winkel aan de kwaliteitseisen van Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland.

"Met dit certificaat bewijs ik dat ik aan alle eisen voor het vakmanschap voldoe en dat ik me met mijn medewerkers continu inspan om mijn klanten op de juiste manier te helpen bij hun aankopen". Aldus Peter ter Haar.Hier kunt u het nieuwsbericht lezen uit Middenstandsbelangen:
Middenstansbelangen_19_november_2013.pdf
Kaatje Jans Dommelen verbouwd


De verbouwing is klaar en de winkel ziet er prachtig uit!

Kom snel en neem een kijkje!
Opening Kaatje Jans Rijk aan Smaak

Nieuwe Kaatje Jans:

Rijk aan Smaak i
n Wijchen


En weer heeft Kaatje Jans er een nieuwe vestiging bij, deze keer in het Gelderse Wijchen.

Kaatje Jans Rijk aan Smaak opent op 6 november haar deuren. Deze Rijk aan Smaak zal worden gerund door Alex en Serv, zij staan te popelen om u te mogen begroeten in hun nieuwe winkel (gevestigd aan de Spoorstaat nr. 5 ).
Kaatje Jans Dommelen

Kaatje Jans Dommelen gaat verbouwen!

Kempener_Koerier_21_november_2012_Kaatje_Jans_Dommelen.pdf
Opening Kaatje Jans Waalre

Op 8 oktober 2009 opent Kaatje Jans in Waalre haar deur in Winkelcentrum De Bus 1. Wij heten u van harte welkom in onze winkel.

Bekijk de unieke franchiseoptiesVuursteen website CMS Breda © 2020 - Kaatje Jans - Disclaimer